Diego dalla Palma Professional Diego dalla Palma Professional

Diego dalla Palma Professional

Diego dalla Palma Professional tuotteiden johtotähtenä on ajatus solutasapainosta. Solumyrkkyjen ja muiden haitallisten aineiden takia solut ovat "tukossa" eivätkä pysty kommunikoimaan kunnolla keskenään ja toimimaan optimaalisesti.

Epätasapaino näkyy ihon sameutena, kuivuutena, rasvoittumisena, herkistymisena ja/tai ennenaikaisina juonteina.

Uuden sukupolven kosmetiikkasarjan tuotteet on ladattu täyteen arvokkaita raaka-aineita, joita käytetään erittäin puhtaassa ja vakaassa muodossa. Ideana on tarjota juuri niitä aineita, joita iho tarvitsee pystyäkseen optimaaliseen toimintaan.

Detox

Detox - kaikille ihotyypeille

Toksiinit ovat ihon pahin vihollinen, koska ne eivät jää vain ihon pinnalle vaan imeytyvät syvälle soluihin.

Nämä haitalliset aineet eivät ole vain ulkoisia (saasteet, syövyttävät aineet, raskasmetallit, vapaat radikaalit), vaan niitä syntyy myös solun sisällä, erityisesti soluenergian tuotannon aikana.

Kun iho ei pysty tuhoamaan näitä luonnollisesti, toksiinien aiheuttama kuona-aine tukehduttaa solut. Tämä vaikuttaa solujen toimintaan sekä estää kosmetiikan vaikuttavia ainesosia toimimasta kunnolla.

Detox-hoito: solujen hyvinvointi. Ensimmäinen vaihe kohti ihon kauneutta.

Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta.

Syväpuhdistava hoito aktivoi ihosolujen kuona-aineiden poistumista sekä stimuloi elvyttämisprosessia.

Se antaa iholle hehkua ja elinvoimaa ja valmistaa ihon saamaan kaiken irti elvyttävästä 51+3 HYALU COMPLEX™-yhdisteestä.

Purifying

Purifying - rasvaiselle ja sekaiholle

Puhdistava hoito solujen luonnolliseen uudistumiseen ja ihon luonnollisen ”bakteeriflooran” palauttamiseen. Tavoitteena on normalisoida talintuotantoa, supistaa ihohuokosia ja tehdä epäpuhtauksista vähemmän näkyviä. Tuloksena virheetön ja sileä iho.

Hoitojen sydämessä on erityinen 51+3 HYALU COMPLEX™, jolla on luonnollinen uudistava vaikutus. Se palauttaa tehokkaaseen solukommunikaatioon tarvittavat ainesosat oikealle tasolle ja taistelee epäpuhtauksia vastaan.

Moisturising

Moisturising - solutason bio-uudistaminen ja monitasoinen kosteutus

Kosteutta tasapainottava hoito, suunniteltu vastaamaan kuivuneen ihon kosteustarpeisiin ja palauttamaan kuivuneen ihon kimmoisuuden. Tehosteena HYALU4PLUMP.

Vaikuttaja-aineet: 51+3 HYALU COMPLEX™ yhdistettynä monitasoisesti aktiiviseen bio-revitalisaatioon palauttaa ihon optimaaliseen tilaan, edesauttaen solutason normaalia toimintaa ja vähentäen ihon kauneutta häiritseviä tekijöitä.

Tasapainoinen ja kokonaisvaltaisesti uudistunut iho.

Erityisvaikuttaja-aineet: HYALU4PLUMP
Hyaluronihappo on yksi ihon peruselementeistä. Se on yksi tärkeimmistä dermiksen – ihon syvimmän tukirakenteen - komponenteista ylläpitäen ihon kimmoisuutta ja täyteläisyyttä.

Sillä on myös tärkeä rooli ihon optimaalisen kosteustasapainon ylläpitämisessä kaikissa ihokerroksissa.

Kosteuttava molekyyli, joka on kehomme pääasiallinen kosteuden ylläpitäjä, välttämätön nestetasapainon ylläpitäjä, joka suojaa ihoa ikääntymiseltä ja kuivumiselta.

Sensitive

Sensitive - herkälle iholle

Rauhoittava hoito couperosalle ja herkälle iholle. Tavoitteena luonnollinen elvyttäminen ja luonnollisen fysiologisen puolustusjärjestelmän tasapainottaminen. Hyvin siedetty hoito, joka suojaa herkkää ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä. Sisältää ärsytystä vähentäviä neuropeptidejä.

Hoitojemme ytimessä on ainutlaatuinen 51+3 HYALU COMPLEX™, joka on monivaikutteinen ja luonnollisesti elvyttävä yhdiste. Se palauttaa solutasapainon ja taistelee ihon ongelmia vastaan.

Perfection

Perfection - ihon erityistarpeisiin

Kohdistettu hoito ihon erityistarpeisiin. Älykäs ja yksilöllinen ratkaisu kaikille ihotyypeille.

Perfection -hoidon ytimessä on sekoitus aktiivisia raaka-aineita, jotka on tarkasti valittu kuhunkin tuotteeseen. Ne vahvistavat ihon suojamekanismeja ja stimuloivat ihon uusiutumista, taistellen ihon ikääntymisen merkkejä, valoikääntymistä ja stressiä vastaan.

Whitelight

WHITELIGHT™ - kirkas säteilevä iho

Solujen bio-elvyttäminen ja melaniinin tuotannon tasapainottaminen tekevät ihon tasaisemmaksi ja säteilevämmäksi sekä nuorekkaammaksi.

Hoitojemme ytimessä on ainutlaatuinen 51+3 HYALU COMPLEX™, joka on monivaikutteinen ja luonnollisesti elvyttävä yhdiste. Se palauttaa solutasapainon ja taistelee ihon ongelmia vastaan.

Lifting

Lifting - aikuiselle iholle

Päivä päivältä, vuosi toisensa jälkeen, ihosolujen toiminta hidastuu, ihokerrosten kiinnittyvät rakenteet löystyvät ja tukirakenne rappeutuu ja muuttuu veltoksi. Näin iho menettää tiiviyttään, kiinteyttään ja elastisuuttaan; kasvonpiirteet muuttuvat.

Lifting–hoito elvyttää soluja luonnollisesti ja suojaa eri ihokerroksiin kiinnittyviä rakenteita: lifting-hoito niille, jotka kieltäytyvät antamasta ajan rasittaa kasvonpiirteitään juonteilla ja veltostuneella iholla.